BENVINGUTS

BENVINGUTS
BENVINGUTS A LA NOSTRA ESCOLA

diumenge, 25 de juny del 2017

1r PREMI PER A L’ALUMNA REVA DHAWAN EN LA 2a FASE DELS PREMIS TECNO Baells


                         IMG-20170620-WA0001.jpg                                                     
L’ara ja exalumna Reva Dhawan va guanyar el passat 11 de juny el 1r premi en la modalitat de batxillerat en la 2a fase del Premi BAELLS Propeller Challenge 2017 dels PREMIS TECNO Baells. Aquest premi el convoca l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) mitjançant l’EXPLORATORI dels Recursos de la Natura. I hi podien optar Treballs de Recerca de Batxillerat i Projectes de Cicles Formatius de Grau Superior.
El 12 de juny de 2016 havia quedat finalista, juntament amb altres dos treballs en la modalitat de batxillerat, per la presentació del seu projecte que consistia, tot adaptant el seu Treball de Recerca de Batxillerat, en la realització una app, concretament un Quiz sobre l’embassament de La Baells, per a dispositius mòbils. El premi, entre d’altres coses, la va dotar amb 100 € per tal de realitzar el prototip.
L’11 de  juny d’enguany, el 2017, en el marc del 17è Festival d’Estiu de La Baells, els 3 seleccionats van presentar el seu treball i la Reva, amb el seu prototip Navibrain, va guanyar el 1r Premi BAELLS Propeller Challenge 2017 dotat amb 200 € més.
Moltes felicitats Reva!!!